Social media marketing

Dienst

Wil je je bedrijf op een professionele, maar persoonlijke manier online zichtbaar maken? Wil je meer naamsbekendheid creëren en je omzet verhogen? Dan kan je haast niet om de inzet van social media heen!

Heb je zelf geen tijd en/ of kennis om op de juiste manier met social media bezig te zijn? Dan gaan we graag met jouw ´socials´ aan de slag. Wij weten als geen ander hoe krachtig social media kanalen kunnen zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Waarom social media uitbesteden?

Tegenwoordig is het belangrijk om veel aandacht aan social media te besteden. Als je social media laat uitbesteden, krijgt jouw bedrijf al gauw een professionele uitstraling. Daarnaast wil je dat je bedrijf makkelijk vindbaar is voor je doelgroep. Wanneer jij op de juiste manier zichtbaar bent op social media, zal jouw ideale doelgroep dit ook opmerken. Ook kom je als bedrijf betrouwbaar, open en transparant over als je af toe een sfeerimpressie van je bedrijf laat zien.

Kortom, een goede social mediastrategie is tegenwoordig onmisbaar binnen een bedrijf of organisatie. Maar wat ga je precies delen met je doelgroep? En wat levert dat uiteindelijk op? Hieronder zie je een aantal redenen waarom de inzet van social media iets voor jouw organisatie zou kunnen zijn.

social media marketing uitbesteden
Stijging in
naamsbekendheid
social media marketing uitbesteden
Meer interactie met
je klanten

Bereik de juiste doelgroep(en)

social media marketing uitbesteden
Het beïnvloed
koopgedrag
social media marketing uitbesteden

Het genereert
bezoekers

Wat voor soort social media marketing?

De volgende soorten social media marketing kan je aan ons uitbesteden:

Social Media Advertising

Social media advertising, wat is dat precies? Op social media kan je betaald adverteren. Met social media advertising kan je gericht adverteren op een bepaalde doelgroep

Op deze manier kan je je gewenste doelgroep dus snel en effectief bereiken en vervolgens prikkelen tot conversie. Over het algemeen betaalt een social media advertising campagne zich altijd terug.

Bij T1 Marketing zorgen wij voor maximalisatie van het resultaat en leveren wij professioneel advies over de beste strategie. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Social Media Beheer

Naast social media advertising kan je ook je social media beheer uitbesteden aan T1 Marketing.

Het is tegenwoordig erg belangrijk dat je als bedrijf actief bent op social media en regelmatig unieke content plaatst. Daarnaast wil je ook dat je merk en jouw huisstijl duidelijk naar voren komen!

Bij T1 Marketing kan je je social media volledig uitbesteden. Wij zijn professioneel, hebben veel ervaring en verhogen je online zichtbaarheid. Wij denken op strategisch niveau met je mee en rapporteren maandelijks de resultaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uitgebreidere informatie!

Welke soort social media platformen doen wij?

Alles op het gebied van social media marketing kun je aan ons uitbesteden. Denk hierbij aan social media advertising en social media beheer. Wij verzorgen de marketing op verschillende kanalen. Wij zijn sterk in social media marketing, dankzij onze ervaring en specifieke kennis van de verschillende platformen. Met de volgende platformen hebben we ervaring op zowel het gebied van social media adverteren en social media beheer:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Hoe gaan we te werk bij T1 Marketing?

Start &
analyse

Allereerst beginnen we met een persoonlijk gesprek en een analyse van de huidige social media. Samen stellen we realistische doelstellingen en vervolgens gaan we aan de slag.

Planning
maken

Op basis van het gesprek en de analyse maken we een duidelijke planning. Met deze planning weet jij wat je van ons als bedrijf kan verwachten en hoe we te werk gaan.

Analyse & rapportage

Elke maand worden er analyses gedaan en krijg je een uitgebreid rapport van de resultaten. Op deze manier zie je precies wat voor vooruitgang er is geboekt en wat er eventueel beter kan.

Marketing opschalen

Aan de hand van de geboekte resultaten kunnen we een goede strategie bedenken om zo jouw social mediakanalen te verbeteren en op te schalen. Samen realiseren wij groei en zichtbaarheid!

Social media uitbesteden aan T1 Marketing?

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Wij geven je eenmalig een gratis en vrijblijvend advies over je huidige social media aanpak.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Adres
Postadres
Email
Telefoonnummer

BEN JIJ KLAAR OM JOUW SOCIAL MEDIA MARKETING UIT TE BESTEDEN?