Over ons

Welkom bij T1Marketing!

Wie zijn wij?

T1Marketing helpt organisaties bij het opzetten en uitvoeren van online marketing strategieën.

Door eerst de huidige aanpak, doelgroepen en klantreizen te analyseren, weten we snel waar verbeterslagen gemaakt kunnen worden. Op deze manier optimaliseren we de klantreis en realiseren we omzetgroei. 

Hoe bieden we (onze) klanten de optimale klantreis? Deze vraag staat bij ons continu centraal.

T1 Marketing

Ons idee

We ergeren ons regelmatig aan de Online Marketing inspanningen van bedrijven (wie niet?).

Betalings-pagina’s die niet werken. Inbox weer vol met tientallen automatische e-mails van hetzelfde bedrijf waar we nog nooit iets van hebben aangeschaft. Irrelevante, pusherige advertenties tijdens het scrollen. Goed, je herkent het wel.

Wij denken dat Online Marketing zinvoller en beter kan! Hierbij speelt het analyseren en optimaliseren van klantreizen en klantbelevingen een cruciale rol. 

Onze partners

Wij werken nauw samen met freelancers en kleine Online Marketing agency’s die gespecialiseerd zijn in verschillende facetten van Online Marketing. Door deze strategische samenwerkingen kunnen wij een nóg betere service bieden aan onze klanten. Samen met onze partners zetten wij de ideale klantreis voor je op.

Onze ervaring leert dat de expertise van de freelancers in ons netwerk op gebieden zoals websitedesign en zoekmachineoptimalisatie goed samengaan met onze methodes om klantreizen te optimaliseren. 

Team Foto

Tim Pluimers

Eigenaar

Stan de Jeu

Copywriter

Lisanne van der Hoeven

Creative Designer

Jasper Smit

Software Engineer / Developer

Puck Blom

Afstudeer Stagiair

Noah Apena

Web development stagiair

Wail Abdelhadi

Online Marketing Stagiair

Onze partners

Online Marketing Bureau - Smoop

Smoop bestaat uit een team van 6 in-house ervaringsdeskundigen op het gebied van online marketing. Smoop is vanaf de oprichting in 2011 gevestigd in Den Haag en actief als gecombineerd websitebouw, online marketing en webdesign bureau. Bij het opzetten van complexe campagnes komen we steevast bij Smoop langs voor advies. 

Logo Smoop

SEO & Contentbureau Albagora

Albagora is een tekstbureau. Hier komen wij terecht als we webpagina’s willen laten analyseren, aanpassen of verbeteren. Wanneer wij met onze handen in het haar zitten omdat we nieuwe content nodig hebben, helpt Albagora ons verder.

BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE KLANTREIS OP TE ZETTEN?