Over ons

Profielfoto Tim Pluimers

Over T1Marketing

T1Marketing werd in 2019 opgericht door mij (Tim Pluimers). T1Marketing helpt organisaties bij het opzetten en uitvoeren van online marketing strategieën. Door eerst de huidige aanpak, doelgroepen en klantreizen te analyseren weten we snel waar verbeterslagen gemaakt kunnen worden. Zo optimaliseren we de klantreis en realiseren we omzetgroei.

Logo T1 Marketing

Ons idee achter klantreis-optimalisatie

We ergeren ons regelmatig aan de Online Marketing inspanningen van bedrijven (wie niet?). Betalingspagina’s die niet werken. Inbox weer vol met tientallen automatische e-mails van hetzelfde bedrijf waar we nog nooit iets hebben aangeschaft. Irrelevante, pusherige advertenties tijdens het scrollen. Goed, je herkent het wel. Wij denken dat Online Marketing zinvoller en beter kan! Hierbij speelt het analyseren en optimaliseren van klantreizen en klantbelevingen een cruciale rol. 

Partners van T1Marketing

Wij werken nauw samen met freelancers en kleine Online Marketing kantoren die gespecialiseerd zijn in verschillende facetten van Online Marketing. Door deze strategische samenwerkingen zijn wij in staat nog betere service te bieden aan onze klanten. Wij weten precies wie ons kan helpen, en kunnen zo jou het beste helpen. 

Onze ervaring leert dat de kennis en kunde van de freelancers in ons netwerk op gebieden zoals websitedesign en online adverteren goed samengaan met onze methode om klantreizen te optimaliseren. Bij de volgende partners komen wij vaak uit voor samenwerkingen.

Smoop bestaat uit een team van 6 in-house ervaringsdeskundigen op het gebied van online marketing. Smoop is vanaf de oprichting in 2011 gevestigd in Den Haag en actief als gecombineerd websitebouw, online marketing en webdesign bureau. Bij het opzetten van complexe campagnes komen we steevast bij Smoop langs voor advies. 

Albagora is een tekstbureau. Hier komen wij terecht als we webpagina’s willen laten analyseren, aanpassen of verbeteren. Wanneer wij met onze handen in het haar zitten omdat we nieuwe content nodig hebben, helpt Albagora ons verder.