Over ons

Welkom bij T1Marketing!

Wie zijn wij?

T1Marketing helpt je met het creëren van de optimale klantreis. 

Door eerst de huidige aanpak, doelgroepen en klantreizen te analyseren, weten we snel waar verbeterslagen gemaakt kunnen worden. Fijn voor je klanten, en goed voor omzetgroei! 

Hoe bieden we (onze) klanten de optimale klantreis? Deze vraag staat bij ons continu centraal.

T1 Marketing

Ons idee

We ergeren ons regelmatig aan de Online Marketing inspanningen van bedrijven (wie niet?).

Betalings-pagina’s die niet werken. Inbox weer vol met tientallen automatische e-mails van hetzelfde bedrijf waar we nog nooit iets van hebben aangeschaft. Irrelevante, pusherige advertenties tijdens het scrollen. Goed, je herkent het wel.

Wij denken dat Online Marketing zinvoller en beter kan! Hierbij speelt het analyseren en optimaliseren van klantreizen en klantbelevingen een cruciale rol. 

Meet the team

Tim Pluimers

Eigenaar- Customer Journey Specialist

Met de juiste data en klantinzichten in de hand, weet Tim snel waar verbeterslagen gemaakt kunnen worden in de klantreis. Zo wordt de klantreis geoptimaliseerd en omzet gerealiseerd.

Twan Wanders

Customer Journey Specialist

Data gedreven beslissingen nemen om klantreizen te optimaliseren. Dat is waar Twan dagelijks mee bezig is. Google Analytics, Lookerstudio en Google Ads hebben geen verassingen meer voor Twan! 

Gabriela Leal

Designer

Bij de optimale klantreis komt knallend design kijken. Gabriela weet precies welk design past bij jouw doelgroep, en je campagnes. Natuurlijk zet ze hier alleen de beste tools voor in!

Noah Apena

Web-developer

Websites ontwikkelen en designen is Noah zijn ding. Een snelle, strak ontworpen en goed functionerende website is essentieel voor een positieve klantervaring. Daar kan Noah je als geen ander bij helpen!

Robin van der Starre

Online Marketing stagiair

Robin leert bij ons de fijne kneepjes van het vak. Hij onderhoudt Google Ads accounts en optimaliseert social campagnes. Natuurlijk met de optimale klantreis in zijn achterhoofd! Ondertussen is het bezig met het afronden van zijn hbo opleiding commerciële economie aan de Haagse Hogeschool.

Onze partners

Online Marketing Bureau - Smoop

Smoop bestaat uit een team van 6 in-house ervaringsdeskundigen op het gebied van online marketing. Smoop is vanaf de oprichting in 2011 gevestigd in Den Haag en actief als gecombineerd websitebouw, online marketing en webdesign bureau. Bij het opzetten van complexe campagnes komen we steevast bij Smoop langs voor advies. 

Logo Smoop

SEO & Contentbureau Albagora

Albagora is een tekstbureau. Hier komen wij terecht als we webpagina’s willen laten analyseren, aanpassen of verbeteren. Wanneer wij met onze handen in het haar zitten omdat we nieuwe content nodig hebben, helpt Albagora ons verder.

BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE KLANTREIS OP TE ZETTEN?