Google Ads

Dienst

Google heeft het goed voor elkaar. Ze hebben hun zoekmachine zo goed ingericht, dat ruim 90% van alle online zoekopdrachten via hun zoekmachine gaat. En laat dat zoeken nu net datgene zijn wat jouw klanten doen. Een pluspuntje? Jij kan bovenaan staan in Google! Wil je dit liever vandaag dan morgen? Dan is Google Ads de oplossing die je zoekt.

Zoek je een partner die je niet alleen helpt met het inrichten van je Google Ads campagnes, maar je ook adviseert en er alles aan doet om het uiterste uit jouw budget te halen? Dan zijn wij je partij. We leren je organisatie eerst door en door kennen. Want alleen samen met jou kunnen we optimale Google Ads campagnes draaien.

Soorten Google Ads Campagnes

We komen er samen achter welk type Google Ads campagne past bij het bereiken van jouw doelgroep. Wij hebben ze in ieder geval allemaal voorbij zien komen, en weten wat bij jouw organisatie en doelen past. 

Search Campagnes

Met Google Search campagnes plaats je advertenties op de zoekresultatenpagina’s van Google en (mogelijk) op websites van partners van Google. Deze campagnes zijn gericht op zoekwoorden en werken op basis van betaling per klik. 

Display Campagnes

Hiermee plaats je advertenties op websites en platforms die deel uitmaken van het Google Display Netwerk. Deze campagnes zijn gericht op demografische targeting en werken op basis van betaling per klik of per impressie. 

Shopping Campagnes

Verkoop je producten via een webshop? Dan zijn Shopping advertenties het slimst om in te zetten. In tegenstelling tot standaard tekstadvertenties toont Google Shopping productfoto’s. Zo kan je de aandacht van gebruikers trekken en direct laten zien welke producten je biedt.

Video Campagnes

Met video campagnes kan je advertenties plaatsen op YouTube en op andere websites van partners van Google. Deze campagnes zijn gericht op video’s en werken op basis van betaling per klik of per impressie.

Universele App Campagnes

Hiermee kan je advertenties plaatsen in de Google Play Store, op YouTube en op andere websites van partners van Google, gericht op het promoten van een app.

Remarketing Campagnes

Hiermee kunnen bedrijven de bezoekers die eerder hun website bezocht hebben, opnieuw bereiken met gerichte advertenties.

Voordelen van Google Advertising

Je merkt het al… Er is veel mogelijk met Google Ads. En wij raden ook aan om je niet vast te bijten op één Google Ads campagnesoort. Een combinatie van Search advertenties met displayadvertenties en video kan bijvoorbeeld voor betere resultaten zorgen. Al met al zijn er een aantal redenen waarom Google Ads de go-to manier van adverteren is voor talloze organisaties. 

  1. Gerichte advertenties: Je kan je doelgroep specifiek bereiken door gebruik te maken van relevante zoekwoorden en demografische targeting.
  2. Flexibiliteit: Je kan je budget, biedingen en targeting aanpassen op basis van de prestaties van je campagnes of de capaciteit die je hebt.
  3. Meetbaarheid: Je kan precies zien hoe je campagnes presteren en welke advertenties het meeste verkeer en conversies genereren.
  4. Snelle resultaten: Je kan relatief snel resultaten verwachten van je campagnes, in tegenstelling tot bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie.
  5. Bereik: Google is de grootste zoekmachine ter wereld, waardoor je als adverteerder kan profiteren van de enorme hoeveelheid gebruikers die dagelijks gebruik maken van Google.
  6. Verschillende formaten: We beschreven ze hierboven al even, maar Google Ads biedt meerdere platforms om je doelgroep te bereiken. Hierdoor kan je je boodschap op verschillende manieren tonen.
Google Advertising

Waarom zou je Google Ads uitbesteden?

Heb je geen of weinig ervaring met Google Ads? Dan pas jij binnen onze doelgroep. Sterker nog, de kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen via een Google Advertentie. Sprak die je aan? Of merkte je hem niet eens op, en klikte je direct? Dan kunnen wij dit ook voor jou inrichten. 

Wij willen jou helpen met het behalen van meer omzet en succes van je organisatie. Dit is wat ons iedere dag weer drijft. We draaien veel verschillende campagnes voor onze klanten en zijn altijd bezig om de optimale campagne voor je op te zetten. 

Wil je tijd besparen door niet meer bezig te zijn met alle tijd die komt kijken bij het succesvol laten draaien van campagnes? Dan helpen wij je graag op weg. Neem even contact op via de contactpagina of bel +31651146824. 

KLAAR VOOR DE OPTIMALE GOOGLE ADS CAMPAGNES?