Google Ads

Dienst

Google heeft het goed voor elkaar. Ze hebben hun zoekmachine zo goed ingericht, dat ruim 90% van alle online zoekopdrachten via hun zoekmachine gaat. En laat dat zoeken nu net datgene zijn wat jouw klanten doen. Een pluspuntje? Jij kan bovenaan staan in Google! Wil je dit liever vandaag dan morgen? Dan is Google Ads de oplossing die je zoekt.

Zoek je een partner die je niet alleen helpt met het inrichten van je Google Ads campagnes, maar je ook adviseert en er alles aan doet om het uiterste uit jouw budget te halen? Dan zijn wij je partij. We leren je organisatie eerst door en door kennen. Want alleen samen met jou kunnen we optimale Google Ads campagnes draaien.

Soorten Google Ads Campagnes

We komen er samen achter welk type Google Ads campagne past bij het bereiken van jouw doelgroep. Wij hebben ze in ieder geval allemaal voorbij zien komen, en weten wat bij jouw organisatie en doelen past. 

Search

Beeld je in als je ideale klant, en ga na hoe zij naar jouw product of dienst op zoek gaan. Precies op die relevante zoekwoorden wil je gevonden worden! En dat kan, met Google Search campagnes.

Display

Google heeft een gigantisch netwerk met apps en websites waar advertenties getoond kunnen worden. Wil je breed gezien worden door je doelgroep? Dan zijn Display advertenties je go-to campagnesoort. 

Shopping

Verkoop je producten via een webshop? Dan raden we aan om Google Shopping advertenties in te zetten. Met dit type advertentie laat je je producten direct zien aan mensen die naar je product op zoek zijn!

Video

Met video campagnes plaats je video’s op YouTube en op andere websites van partners van Google. Perfect dus om bij een brede doelgroep zichtbaar te zijn!

Performance Max

Deze nieuwe manier van adverteren maakt het mogelijk om in één klap search, display, video en shopping advertenties in te zetten. Zo komt jouw doelgroep je overal tegen!

Voordelen van Google Ads

Je merkt het al… Er is veel mogelijk met Google Ads. En wij raden ook aan om je niet vast te bijten op één Google Ads campagnesoort. Een combinatie van Search advertenties met displayadvertenties en video kan bijvoorbeeld voor betere resultaten zorgen. Al met al zijn er een aantal redenen waarom Google Ads zo goed werkt voor veel organisaties.

  1. Gerichte advertenties: Je kan je doelgroep specifiek bereiken door gebruik te maken van relevante zoekwoorden en demografische targeting.
  2. Flexibiliteit: Je kan je budget, biedingen en targeting aanpassen op basis van de prestaties van je campagnes of de capaciteit die je hebt.
  3. Meetbaarheid: Je kan precies zien hoe je campagnes presteren en welke advertenties het meeste verkeer en conversies genereren.
  4. Snelle resultaten: Je kan relatief snel resultaten verwachten van je campagnes, in tegenstelling tot bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie.
  5. Bereik: Google is de grootste zoekmachine ter wereld, waardoor je als adverteerder kan profiteren van de enorme hoeveelheid gebruikers die dagelijks gebruik maken van Google.
Google Advertising

Waarom zou je Google Ads uitbesteden?

Heb je geen of weinig ervaring met Google Ads? Dan pas jij binnen onze doelgroep. Sterker nog, de kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen via een Google Advertentie. Sprak die je aan? Of merkte je hem niet eens op, en klikte je direct? Dan kunnen wij dit ook voor jou inrichten. 

Wij willen jou helpen met het behalen van meer omzet en succes van je organisatie. Dit is wat ons iedere dag weer drijft. We draaien veel verschillende campagnes voor onze klanten en zijn altijd bezig om de optimale campagne voor je op te zetten. 

Wil je tijd besparen en niet meer bezig zijn met het onderhouden van meerdere marketinginspanningen? Dan helpen wij je graag een handje. Neem contact op via het contactformulier of bel +31651146824. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Adres
Postadres
Email
Telefoonnummer

KLAAR VOOR DE OPTIMALE GOOGLE ADS CAMPAGNES?