Copywriting

Dienst

Sterke copy maakt of breekt het succes van je marketinginspanningen. Je kan nog zo veel moeite stoppen in het designen van je website, je doelgroep haarfijn definiëren of je data analytics volledig optimaliseren. Maar zonder de juiste teksten loop je altijd achter de feiten aan.

Het lijkt vaak makkelijk, goede teksten schrijven. Maar om écht sterke (web)teksten te maken, moet je precies weten waar je doelgroep naar op zoek is, en welke stijl bij ze past. En dan wil je natuurlijk ook, zonder te veel te pushen, dat bezoekers over gaan tot een actie. Hier hebben wij ervaring mee. It’s as simple as that. 

Wat wil je met copywriting bereiken?

Je website heeft een doel: je wil omzet binnenhalen. Om dit te bereiken, moeten je bezoekers actie ondernemen. Ze moeten bestellen, bellen, mailen of appen. Dit gaan ze niet vanzelf doen. 

Dit doen ze wel als jij ze kan helpen. Je doelgroep zit met een probleem, en die kan jij voor ze oplossen. Onze copywriters weten precies tegen welke problemen jouw doelgroep aanloopt, en hoe jouw organisatie die problemen oplost. Met die kennis gaan we aan de slag met het schrijven van knallende teksten die altijd gericht zijn op het helpen van jouw doelgroep. 

 

Copywriting

Wat voor copywriting doen wij?

Wij schrijven zó veel soorten teksten, dat het lastig is om dit in een lijst te voegen. Maar toch, dit zijn de teksten die wij vaak schrijven. 

Blogs

Blogs zijn onze go-to manier om ervoor te zorgen dat jij al snel bij je doelgroep bekend staat als een partij die ze helpt met het oplossen van hun problemen.  

Landingspagina's

Landingspagina’s zorgen ervoor dat je bezoeker precies vindt wat hij/zij zoekt. En met sterke landingspagina’s zal je vindbaarheid in zoekmachines ook toenemen!

Whitepapers, E-books, etc

Met whitepapers, e-books en andere uitgebreide teksten, maak jij aan je doelgroep duidelijk dat je dé expert in de markt bent. Maar vooral, dat jij hun uitdagingen begrijpt, en hier de oplossing voor hebt.

Social media

Tegenwoordig kan je niet meer om het effect van social media heen. Iedereen zit er op! Dus ook ieder bedrijf. Een hele klus dus, om nog op te vallen. Gelukkig weten onze copywriters daar voor te zorgen. 

Waarom copywriting uitbesteden?

Bij het schrijven van teksten is het belangrijk dat een copywriter je organisatie en doelgroepen begrijpt. Alleen met deze kennis kan een copywriter opvallende en creatieve teksten schrijven waar jouw doelgroep iets aan heeft. En natuurlijk is het vervolgens ook belangrijk dat bezoekers actie ondernemen!

Copywriting is niet makkelijk, en kost veel tijd. Wij helpen je graag bij het schrijven van informatieve, overtuigende, begrijpelijke en converterende teksten. Maar zie ons vooral ook als een partner voor de lange termijn. Want wij moeten jouw organisatie kennen voordat we effectief kunnen zijn. 

Dus, wil je jouw doelgroep helpen? En dan niet alleen met je producten of diensten, maar ook met je (online) aanwezigheid? Maar kost dit je te veel moeite en tijd? Dan helpen wij je op weg. We leren je graag kennen! Neem even contact via het onderstaande formulier of bel +31651146824.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Adres
Postadres
Email
Telefoonnummer

BEN JIJ KLAAR OM JOUW COPYWRITING
UIT TE BESTEDEN?