Copywriting

Dienst

Wanneer we het over copywriting hebben, dan hebben we het eigenlijk over het schrijven van teksten. De juiste woorden kunnen een website echt tot leven laten komen! Wanneer je alle tekst weghaalt, heb je opeens een lege onbruikbare en onvindbare website. Dit maakt copywriting een belangrijk onderdeel van je marketingmix! Hiermee voorzie je je bezoekers namelijk van de juiste informatie, zet je ze aan tot actie en maak je jezelf als bedrijf vindbaar op het internet. Kan jij hulp gebruiken op het gebied van copywriting? Dan kunnen onze customer journey specialisten je op weg helpen met knallende teksten!

Het doel van copywriting

Elke website van bedrijven hebben eigenlijk allemaal hetzelfde doel: conversie. Je wilt natuurlijk dat je bezoekers actie ondernemen, zoals iets bestellen, zich inschrijven of dat ze contact opnemen.  Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat er klanten binnengehaald worden en dit leidt vervolgens tot omzet.

Copywriting helpt bezoekers richting dat specifieke doel. Doordat mensen online maar kort de aandacht erbij hebben en doordat er veel concurrentie is, wil je natuurlijk dat er geen enkele letter verkeerd staat geschreven op je website. Copywriting is er daarom niet alleen om mensen te informeren, maar ook om bezoekers te triggeren een bepaalde actie te doen. 

Goede copywriting verzorgt dus de ultieme klantbeleving. Bij T1 Marketing geven wij de klant de juist klantreis met behulp van begeleidende teksten. Wij verbinden de klant met jouw product of dienst.

Copywriting

Wat voor copywriting diensten bieden wij?

Wij leveren verschillende vormen van copywriting en eigenlijk is niks voor ons te gek. Vraag daarom gerust of wij iets voor jou kunnen betekenen, want meestal kunnen wij dat! De vormen van copywriting waar wij ons het meest mee bezighouden zijn:

Blogs

Met de juiste blogs haal je nieuwe doelgroepen naar jouw website en je behoudt hun ook op je website. Ook de online vindbaarheid van de website wordt verbeterd!

Landingspagina's

Landingspagina’s zorgen ervoor dat de klant precies kan vinden wat hij/zij zoekt. Ook dit verhoogt de vindbaarheid in online zoekmachines!

Webteksten

Aantrekkelijke, opvallende en leesbare webteksten triggeren jouw doelgroep om actie te ondernemen. Naast dat het informatief is, zorgt het ook voor conversie.

Social teksten

Naast copywriting, kan je ook social media beheer aan ons uitbesteden. Bij het plaatsen van unieke content is het schrijven van teksten essentieel.

Waarom copywriting uitbesteden?

Bij het schrijven van teksten is het heel erg belangrijk dat de copywriter de doelgroep en het doel van het bedrijf begrijpt. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat de copywriter een opvallend, creatief en aantrekkelijk stuk content creëert. Op deze manier kan de lezer namelijk actie ondernemen en dit is natuurlijk het doel van elk bedrijf!

Copywriting is daarom niet makkelijk, maar voor T1 marketing is het een dagelijkse bezigheidt. Wij helpen jou graag bij het schrijven van informatieve, overtuigende, begrijpelijke en converterende teksten. Denk hierbij aan webteksten, social media teksten, nieuwsbrieven, e-mails, artikelen, blogs en nog veel meer!

Dus wil jij binnen enkele seconden de aandacht van de lezer trekken? Teksten laten schrijven waar jouw lezers van smullen? Ontdek dan de kracht van copywriting en besteedt het uit door onze echte vakmensen. Alles is mogelijk. T1 Marketing helpt je graag verder op weg!

BEN JIJ KLAAR OM JOUW COPYWRITING
UIT TE BESTEDEN?