Content marketing

Dienst

Content marketing is het creëren en verspreiden van waardevolle content voor een specifieke doelgroep. Maar wat verstaan we precies onder content? Content is eigenlijk alles wat beschikbaar wordt gemaakt door online en offline media. Voorbeelden van content zijn teksten, video’s, vlogs, social media posts, blogs, artikelen, foto’s, enzovoort.

Het doel van content marketing is om, op de lange termijn, geïnteresseerde consumenten te converteren tot klant. Dit doe je door waardevolle content te delen met je doelgroep, tijdens de hele customer journey. Zet je content marketing in? Dan probeer je je doelgroep met al je marketinguitingen te helpen met het oplossen van een probleem.

Voordelen van contentmarketing

Contentmarketing heeft vele verschillende voordelen. Allereerst kan het de naamsbekendheid en uitstraling van je bedrijf enorm versterken. Door unieke en opvallende content te creëren kan je als bedrijf écht uitblinken en ontdekt worden door nieuwe klanten. Dit is een enorm voordeel voor je bedrijf.

Naast het ontdekken van klanten is contentmarketing ook heel handig om huidige klanten op de hoogte te houden. Klanten willen graag horen wat je als bedrijf te zeggen hebt en willen op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het bedrijf. De klant kan bijvoorbeeld op de hoogte gehouden worden door middel van het tonen van nieuwe producten en/of diensten.

Ook kan het bijvoorbeeld interessant zijn om huidige klanten te retargetten met waardevolle contentmarketing. Op deze manier kunnen er relaties worden opgebouwd met huidige klanten. Naarmate de relatie met de klant steeds sterker wordt, zal de loyaliteit van deze klanten ook toenemen. Zij zullen je producten/diensten dan ook meer aanschaffen en aanbevelen bij familie en vrienden. Op deze manier worden er duurzame klantrelaties ontwikkelt.

content marketing uitbesteden

Een ander belangrijk voordeel is dat de omzet verhoogt kan worden door contentmarketing. Goede content zal het verkeer naar je website of winkel namelijk enorm kunnen verhogen. Dit leidt vervolgens tot hogere/extra inkomsten.

Soorten contentmarketing

Er zijn verschillende soorten contentmarketing. Wij leveren de volgende diensten:

Blogartikelen

Social media posts

Fotografie

SEO teksten

Flyers

Banners

Posters

Visitekaartje

Logo ontwerp

Website ontwerp

Infographics

Brochures

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Don’t worry! Stuur ons gerust een berichtje en wie weet kunnen wij jouw verder op weg helpen.

Waarom content marketing uitbesteden?

De juiste content helpt je om als bedrijf op te vallen en is daarom essentieel voor het behalen van online succes. Het is daarom verstandig om content marketing aan ons uit te besteden, want:

contentmarketing uitbesteden

Het helpt tunnelvisie te voorkomen

contentmarketing uitbesteden

We werken met data en jouw input

contentmarketing uitbesteden

We zijn creatief, flexibel en ervaren

contentmarketing uitbesteden

We halen betere resultaten dan jij zelf

content marketing uitbesteden

We besparen je tijd energie en stress

Om verschil te maken in de wereld van content marketing ben je bij T1 Marketing dus aan het goede adres! Wij creëren namelijk altijd unieke, opvallende en waardevolle content. Ook houden wij altijd rekening met de huisstijl van het bedrijf en deze huisstijl kunnen wij zelfs speciaal voor jou creëren.

Naast het creëren van unieke content, kunnen wij ook nog eens meer bezoekers naar jouw website trekken. Met de juiste content marketingstrategie optimaliseer je namelijk ook nog eens de SEO van jouw website. Kortom, een win-win situatie!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

BEN JIJ KLAAR OM JOUW CONTENT MARKETING UIT TE BESTEDEN?