Content marketing

Dienst

Je wil je doelgroep helpen door problemen voor ze op te lossen. Dit doe je met jouw producten en/of diensten. Maar hoe overtuig je je doelgroep ervan dat jij de juiste partij bent om ze te helpen met hun problemen? Dat is waar je content marketing voor inzet.

Je kan je doelgroep op zó veel momenten en manieren bereiken. Idealiter heeft een bezoeker een probleem, komt ie op je website, en neemt hij/of zij een dienst bij je af. Maar, een bezoeker heeft vaak meerdere ’touchpoints’, dus momenten van contact met jouw organisatie, nodig voordat hij of zij over gaat tot actie. Met content marketing zorg je ervoor dat jij altijd top-of-mind bent bij jouw doelgroep. Zo kan je bezoekers pas echt helpen. 

Voordelen van contentmarketing

Contentmarketing heeft meerdere voordelen. Ten eerste kan het de naamsbekendheid en uitstraling van je bedrijf enorm versterken. Door unieke en opvallende content te creëren waarmee je bezoekers helpt, kan je als organisatie écht uitblinken.

Maar het grootste voordeel van contentmarketing, blijft dat je er problemen van je doelgroep mee oplost, voordat ze klant bij je worden. Je geeft oplossingen zonder dat bezoekers hiervoor hoeven te betalen. Dit zullen ze niet vergeten! 

De kracht van contentmarketing is soms wat lastig te meten. Zoek je directe resultaten? Dan raden we je zeker aan om met Google Ads aan de slag te gaan. Maar heb je een beetje vertrouwen in de langetermijneffecten van marketing? En wil je klanten ook helpen voordat ze klant bij je worden? Dan is content marketing niet weg te denken uit je marketingmix.

content marketing uitbesteden

Soorten contentmarketing

Contentmarketing blijft natuurlijk een verzamelterm. Er zijn talloze voorbeelden van ‘content’. Deze contentsoorten zetten wij regelmatig in voor onze klanten. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Don’t worry! Stuur ons gerust een bericht. We denken graag in oplossingen.

Whitepapers

Video's

E-Books

Blogs

Infographics

Case studies

Waarom content marketing uitbesteden?

De juiste content helpt je om als bedrijf op te vallen. Maar het kost veel tijd en moeite om content marketing effectief in te zetten. Daarom helpen wij je graag om jouw doelgroep op het juiste moment, met de juiste boodschap te bereiken. Zo’n samenwerking ziet er vaak zo uit:

contentmarketing uitbesteden

Tijdens een eerste kennismaking leren we jou, je organisatie, en je doelgroep kennen. Deze informatie is essentieel voor een effectieve content marketing strategie.

contentmarketing uitbesteden

In onderling overleg zetten we een content marketingplan op. Hierin staat o.a. welk soort content wordt ingezet, op welke frequentie we inzetten, en wie waar verantwoordelijk voor is.

content marketing uitbesteden

We creëren meerdere soorten content en testen tijdens het proces continu wat werkt. Dit doen we aan de hand van data-analyses, maar ook zeker door met je ideale klanten in gesprek te gaan.  

contentmarketing uitbesteden

Al snel zal je zien dat je niet alleen meer bezoekers aantrekt, maar ook meer leads ziet binnenkomen, downloads ontvangt, en aanvragen voor je diensten en producten krijgt.

Om verschil te maken in de wereld van content marketing zit je bij ons goed. Wij creëren altijd unieke, opvallende en waardevolle content. Ook houden wij altijd rekening met de huisstijl van je organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Adres
Postadres
Email
Telefoonnummer

BEN JIJ KLAAR OM JOUW CONTENT MARKETING UIT TE BESTEDEN?